Sätt dekaler på bilen

Har du någonsin sett en bil med en intressant dekal i Göteborg?

Det är förmodligen ett av de roligaste sätten att dekorera ditt fordon, men har du tänkt på alla olika sätt som dessa små dekaler kan användas på?

Jag vet att jag inte gjorde det.

Visste du till exempel att det finns anpassade dekaler som ser ut som rostfläckar för bilar som har varit med om svåra olyckor eller som har rostat? Detta är något som händer tillräckligt ofta för att företag har börjat tillverka falska dekaler som ska se ut att vara svetsade på din bil. Det finns till och med små träbitar som är snidade i former som får det att se ut som om de har plåstrats över hålen med andra träplankor. Detta görs normalt inte eftersom många folk vill inte att deras bil ska se förstörd ut, men de används ibland av människor som säljer sina bilar billigt så att nästa ägare inte behöver lägga ner för mycket pengar på den!

Ett annat exempel är företagslogotyper. Företag placerar ofta dessa anpassade dekaler på sina företagsbilar så att alla vet vilket företag de tillhör. Detta görs också på sidan av flyttbilar och liknande saker av samma anledning; folk måste veta var du arbetar eller vem som äger lastbilen. Men vissa företag använder faktiskt dessa som reklamverktyg! Även om många av oss ser dem varje dag, slår jag vad om att du inte insåg alla de olika sätt som dessa anpassade dekaler användes på tidigare!

Jag hoppas att du har gillat denna korta titt på några av de olika sätt som dekal på bil kan användas på. Om du är intresserad av att lära dig mer, eller av att skaffa några till ditt eget fordon, finns det med största sannolikhet flera bra företag som arbetar med just dekal på bil i Göteborg, eller där du befinner dig. Tack för att du läste!