När olyckan är framme och man behöver bärga bilen

God morgon och välkomna tillbaka till mig för ett sprillans nytt inlägg. Dagens inlägg ska handla om ett företag som har hjälpt mig med bilbärgning i Västra Götaland. De heter B Bil Motor och kan det mesta inom bilar så att det genom erfarenhet och kunskap ska kunna ge alla i Västra Götaland den bästa servicen.

Ni vet den där skräcken för att man ska fasta mitt på en motorväg utan att veta vad som är fel på bilen, en situation man helst inte vill möta på. Just det hände mig för ett par veckor sedan när jag skulle åka och hälsa på min mamma, jag trodde bilen fungerade som den skulle men helt plötsligt började lampor lysa på instrumentbrädan och jag var tvungen att svänga in till kanten. Det enda sättet för mig att ta mig därifrån var via bilbärgning i Västra Götaland, så jag sökte lite snabbt upp ett företag som skulle kunna hjälpa mig med det. Så såg det ut när jag kom i kontakt med B Bil Motor, jag är otroligt glad för den hjälpen jag fick av dem. Hela processen, från det att de hämtade upp mig till det att jag fick åka från verkstaden, gick väldigt smidigt och det var inte alls lika komplicerat som jag hade föreställt mig. Personalen hos det här företaget var riktigt trevliga och duktiga på sitt jobb, jag behövde bara stå vid sidan av när de tog hand om min bil. På vägen till verkstaden satt vi och pratade och skattade om händelsen som precis ägt rum, väl vid verkstaden var deras jobb färdigt och det fick lämnas över till verkstaden. Jag vill verkligen uppmärksamma det här företaget och deras bilbärgning i Västra Götaland, när olyckan väl är framme kan det vara skönt att ha koll på ett företag som kan hjälpa till att bärga bilen.